Bachbloesembegeleiding

Puur Zen'za begeleidt u op weg naar een harmonieuzer, evenwichtiger, gezonder en gelukkig leven.
Met andere woorden, voor alles wat met 'goed voelen' te maken heeft kunt u hier terecht.
Samen trachten we terug evenwicht en harmonie in uw leven te brengen. Ik ga een eindje met u op weg zodat u een beter inzicht krijgt en u zich opnieuw goed in uw vel voelt. Bachbloesems zijn hierbij een waardevolle ondersteuning.
Bachbloesemtherapie brengt op een zachte manier gemoedstoestanden terug in evenwicht. De bloesems helpen u om beter om te gaan met bepaalde emoties uit het dagelijkse leven die ons uit balans brengen.
Tijdens een gesprek is er ruimte om je verhaal te vertellen. Er zal vooral naar je geluisterd worden, waarna we aan het einde van het gesprek samen kijken welke remedies voor u geschikt zijn. Dit gebeurt vanzelfsprekend met de nodige uitleg.
Bachbloesems zijn geschikt voor iedereen (volwassenen, kinderen en dieren) en hebben geen bijwerkingen. Het gebruik is totaal risicovrij. De bloesems werken niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen of behandelingen niet.
U begint aan een 'bijzondere' tocht. Een tocht naar zelfontdekking die leidt naar persoonlijke groei en emotionele genezing.
Alleen u kunt uzelf bevrijden!!