Bij Puur Zen'za is natuurlijke huidverzorging belangrijk.

Veel mensen gebruiken dagelijks verzorgingsproducten met synthetische ingrediënten die vaak bijproducten bevatten die ongezond en zelfs kankerverwekkend kunnen zijn! Het is daarom heel belangrijk te waken over de kwaliteit en ingrediënten die in uw verzorgingsproducten zitten. En daar helpt Puur Zen'za u graag mee.
Onze huid is ons grootste orgaan dat het lichaam bescherming biedt. Het valt op dat steeds meer mensen last hebben van huidproblemen. Daarom wil Puur Zen'za enkel gebruik maken van zachte, natuurlijke producten om zo een uitweg te bieden bij diverse huidproblemen. U kan steeds vrijblijvend uw huidbeeld laten bepalen zodat geschikte producten op maat gemaakt kunnen worden. De producten worden gemaakt met zoveel mogelijk biologische ingrediënten zoals plantaardige oliën, vetten, boters, hydrolaten, kruiden, essentiële oliën en natuurlijke bewaarmiddelen.
U kan bij Puur Zen'za terecht voor reinigingsproducten, dag- en nachtverzorgingen, scrubs, maskers, bodylotion, hand- en voetcrème, natuurlijke zeep, ...
Heeft u interesse in een op maat gemaakt product? Aarzel dan niet om contact op te nemen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar hetgeen u wenst.
 
Naast de home-made natuurlijke producten werkt Puur Zen'za ook met de producten van Enfleur Pure Natural.
Bij de productontwikkeling is er vooral veel aandacht gegaan naar zachte, veilige ingrediënten die gecertificeerd natuurlijk zijn. De ingrediënten zijn uitsluitend afkomstig van plantenmateriaal dat al dan niet bewerkt is via groene chemie, dus zonder risico op schadelijke bijproducten. Aan de keuze van de grondstoffen is heel wat wetenschappelijk opzoekwerk voorafgegaan.
Het doel van de producten van Enfleur Pure Natural is zachte, doeltreffende en veilige cosmetica: producten die doeltreffend de gezondheid van de huid verbeteren.