Lichaamsmassages

RELAXATIE MASSAGE

Een massage heeft als voornaamste doel gespannen spieren te versoepelen. Maar er zijn nog andere voordelen. Tegenwoordig zitten we vaak met teveel in ons hoofd en besteden we te weinig aandacht aan ons lichaam. Massage geeft ons lichaam dat heerlijke gevoel van ontspanning en relaxatie dat het verdient. Massage ontspant dus niet enkel het lichaam maar ook de geest.

 

HOTSTONE MASSAGE

Stenen zijn door de eeuwen heen gebruikt vanwege hun krachten en genezende eigenschappen. Bij hotstone therapie gebruikt men warme basaltstenen die zijn gevormd door vulkanische activiteit. Ze komen uit de aarde, waar ze honderdduizenden jaren energie hebben gehaald, en geven deze energie door in aanraking met de mens. Tijdens de massage worden er zowel grote als kleine stenen gebruikt die een temperatuur hebben van ongeveer vijfenveertig graden. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper op het spierweefsel ingewerkt worden, wat de massage effectiever maakt.
Laat u tijdens een lichaamsmassage meenemen naar een verre reis en u voelt zich volledig herboren, vitaal en vol energie!!

 

 

DIEPTEMASSAGE

Bij dieptemassage worden diepwerkende technieken gebruikt, dit om spierspanning te verminderen en bewegingsklachten te verbeteren. Gemiddeld zijn 3 tot 5 behandelingen nodig om echt verbetering te voelen. Klachten die al langere tijd aanslepen hebben dikwijls meer tijd nodig.

BABY- EN KINDERMASSAGE

Massage is voor alle leeftijden, dus ook voor baby's en jonge kinderen. "Aanraking" behoort tot de eerste levensbehoeften. Fysiek contact is voor baby's en kinderen heel belangrijk.
Massage maakt bewust van het eigen lichaam. De respectvolle en liefdevolle aandacht waarop gemasseerd wordt biedt een goede basis voor een gezonde sociaal-emotionele ontwikkeling.
Tegenwoordig krijgt men al op jonge leeftijd  te maken met veel prikkels die moeilijk of niet verwerkt kunnen worden. Dit kan voor spanning en stress zorgen, wat kan resulteren in gedragsproblemen, slapeloosheid, onrust en tal van lichamelijke klachten. Ook hiervoor kan een ontspannende massage veel deugd doen.