Even voorstellen

Fijn dat je mijn website bezoekt!
Ik ben Katleen Lambregts, oprichtster en enthousiaste zaakvoerder van Puur Zen'za.  Mijn praktijk is mijn passie en elke dag zie ik als een pure verrijking. Daarnaast ben ik gehuwd en mama van 2 tieners.
Na mijn studies aan de Handelsschool in Hasselt volgde ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste en voetverzorgster. Met grote passie startte ik mijn eigen schoonheidsinstituut, waarbij ik vooral werkte op het uiterlijk van de klant. Al snel kwam ik erachter dat ik naar meer diepgang verlangde.  Uiterlijke schoonheid wordt immers gevoed door innerlijk in balans te zijn. Ik verdiepte me in bachbloesems, aromatherapie en natuurlijke huidverzorging.  Om nog gerichter te kunnen werken volgde ik een vierjarige opleiding tot gezondheidsbegeleider, om zo een persoonlijke integrale aanpak te kunnen bieden voor het welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.  Mijn visie is dan ook verschillend van de meeste andere schoonheidsinstituten.  Ik geloof in de kracht van de natuur en het zelfherstellend vermogen van de huid en ons lichaam, dit zonder chemische schoonheidsbehandelingen.
Regelmatig volg ik bijscholingen, workshops en lezingen over voeding, gezondheid en natuurlijke huidverzorging.  Wil jij alleen het beste voor jouw huid, lichaam en geest, dan verwelkom ik je graag in mijn praktijk om een balans te bieden tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.